emelielina

Alla inlägg under maj 2013

Av Emelie Sjöberg - 6 maj 2013 22:19

Sjukt trött. Haft en riktigt kul kväll. Skulle gå och möta Christina. Jag hann gå ända hem till henne för att hon skulle klä om och göra allt annat. När vi gick hem till mej sedan bestämde vi oss för att träffa någon. Jonte och Tobbe kom hem till mej medans jag åt. Sedan drog vi till skolan. Där var vi tills alla skulle hem. Duschat och nu ska jag sova.

Av Emelie Sjöberg - 6 maj 2013 15:34

Chill dag i skolan. Hade ledarskap med Isabella och Isak. Friidrott. Vi hade förskolan. Riktigt grymt väder hos mej. Solen skiner mer än mest. Steker. Springer runt i trädgården med en fotboll och musik. Äter ballerina pch dricker Pepsi. Sommar känsla.

Av Emelie Sjöberg - 5 maj 2013 21:05

Hejhej. Hemma nu. Rätt chill. Riktigt jävla grym dag. Åkte till Billesholm med Maria. Vi tog bussen dit 12.48 Steffi väntade på oss på stationen där. Vi ringde Kristina. Vi gick till rampen. Ingen rolig där. Vi skulle då gå till något öde hus. Men det struntade vi i. Vi mot något berg som vi inte riktigt visste vart det låg. Vi gick förbi en golfplan. Samlade lite bollar som låg utanför planen. Hittade en delad. Delarna satt fortfarande ihop mej ett jak. Vi delade bollen på två delar. Vi fortsatte mot berget. När vi kom dit såg vi något fallfärdigt hus eller en byggnad. Vi kikade in. Vi klättrade upp på berget. Högre pch högre kom vi. Steffi stannade en bit innan toppen. Jag, Kikki och Maria klättrade hela vägen upp till toppen. När vi varit där wn stund klättade vi ner igen. När vi kommit ner gick vi in i den byggnaden. Vi ställde oss bara innanför. Vi fortsatte längre bort mot en kyrka. Vi gick in på kyrkogården. Läste på några gravstenar. Gick ut satte oss ner pch tog en lite paus. Sedan gick vi mot berget igen. Den här gången gick vi in i byggnaden. Inte så långt. Det var jag, Maria och Steffi som gick in. Kicki stod och kollade på. Vi höll oss på den säkra delen av byggnaden. Sedan upp för berget igen. När vi kom upp var där några killar som skulle grilla. Vi var inte där uppe så jätte länge för Maria skulle snart hem. När Maria och Steffi väntade på hennes buss gick jag och Kicki hem till henne och hämta pengar. När vi kom tillbaka åkte Maria precis. Steffis pappa kom med pengar körde oss till skolan för där var Frida med pengar till mej och körde sedan oss till Matöppet. Vi käkade pizza. Sedan var vi bara på rampen. Fick skjuts av Steffis pappa hem till Bjuv. Älskar er tjejer.

Av Emelie Sjöberg - 5 maj 2013 11:51

Godmorgon. Jag och Maria vaknade vid tio. Idag ska hon åka hem :( Men hon kommer igen den 17:de. Yaay. Idag betvivlar inte riktigt vad vi ska göra. Snabbt inlägg, vi måste fixa oss nu. Tjänis.

ut

Av Emelie Sjöberg - 4 maj 2013 16:05

Hej, hej. Kom nyss hem från Malmö med Maria. Vi åkte med mamma in dit för att hälsa på min pappa som ligger där på sjukhuset. På vägen hem köpte vi mat. Jag åt kyckling i pita, Maria åt kebab talrik. Nu ska vi ut. I kväll blir det disco.
Bilder på blommor utanför sjukhuset.

Av Emelie Sjöberg - 3 maj 2013 23:32

Maria, kom vid halv sju. Vi träffade Isabella, Lorin och Aulon vid banken när hon precis kommit. Jag och Maria satt oss på marken. Där stod de en stund och snackade med oss. Sedan skulle de gå för att ägga Aulon han fyller 11 idag. GRATTIS. När de gått gick vi till netto Maria handlade 5 paket ballerina kex. Vi har ätit nästan två. När vi handlat gick vi in mot Bjuv, satt oss på någon bänk för att tjocka oss lite. Sebbe och Oliver svängde in till oss hälsade. Fick kex. Sedan kom Lulzim också Maria gav honom ett helt paket kex, han åt två kex sedan fick hon tillbaks de. Han skjutsade henne på styret på han cykel till mej sedan drog han. Vi skulle hem för att hon skulle äta, vi friterade pomes, varmde hambugare(som mamma grillat lite tidigare) och skar upp lite grönsaker. När vi ätit chillade vi lite på mtt rum. Vid nio drog vi ut en stund, träffade Max och Pelle   Först  gick vi till andra sidan Bjuv, under bron. Vi gick tillbaka hämtade Pelles cykel hos Emelie. Sedan stack vi till vår skola. Där gjorde vi inte så myket. Kul dag. Älskar dej bästavän.   

 

 

     

Av Emelie Sjöberg - 3 maj 2013 17:08

Ja, allt var  prefekt tills nu. Satt ute lite i solen. Mysigt. Sommar känsla. Pratade med bästavän som är på väg till lilla mej. Och sedan säger om bara, tåget har stannat här mitt i ingen stans. Lite senare säger de i högtalarna att det hänt en olycka att polis och ambulans var på väg, att det larmat. Mamma gick in på dator och kollade vad som händer, först stod det bara att det var en olycka inte vad som hänt. Lite senare stod det att någon blivit på eller överkörd. Åhh. Vi skullle ju på disco i Kögeröd. Vet inte om vi hinner det. Bussen går egntligen 17.48 men vi kanske får ta den nästa timme istället. tror att det kanske blir disco annars för vi stanna hemma och gå på det imorgon.. Lite små irriterad.     

 

 

inte bild från idag. 

Av Emelie Sjöberg - 3 maj 2013 09:51

Äntligen klar med alla nationella prov för i år. Bara muntliga kvar. Men det är inte så himla jobbigt. Nöjd med detta provet också. Satt imte kvar till sist. Men jag kunde svara på allt. Kort dag idag. Sen kommer Maria. YIPPI. SÅ GLAD. Blir nog disco idag.^^

Ovido - Quiz & Flashcards