emelielina

Alla inlägg den 3 maj 2013

Av Emelie Sjöberg - 3 maj 2013 23:32

Maria, kom vid halv sju. Vi träffade Isabella, Lorin och Aulon vid banken när hon precis kommit. Jag och Maria satt oss på marken. Där stod de en stund och snackade med oss. Sedan skulle de gå för att ägga Aulon han fyller 11 idag. GRATTIS. När de gått gick vi till netto Maria handlade 5 paket ballerina kex. Vi har ätit nästan två. När vi handlat gick vi in mot Bjuv, satt oss på någon bänk för att tjocka oss lite. Sebbe och Oliver svängde in till oss hälsade. Fick kex. Sedan kom Lulzim också Maria gav honom ett helt paket kex, han åt två kex sedan fick hon tillbaks de. Han skjutsade henne på styret på han cykel till mej sedan drog han. Vi skulle hem för att hon skulle äta, vi friterade pomes, varmde hambugare(som mamma grillat lite tidigare) och skar upp lite grönsaker. När vi ätit chillade vi lite på mtt rum. Vid nio drog vi ut en stund, träffade Max och Pelle   Först  gick vi till andra sidan Bjuv, under bron. Vi gick tillbaka hämtade Pelles cykel hos Emelie. Sedan stack vi till vår skola. Där gjorde vi inte så myket. Kul dag. Älskar dej bästavän.   

 

 

     

Av Emelie Sjöberg - 3 maj 2013 17:08

Ja, allt var  prefekt tills nu. Satt ute lite i solen. Mysigt. Sommar känsla. Pratade med bästavän som är på väg till lilla mej. Och sedan säger om bara, tåget har stannat här mitt i ingen stans. Lite senare säger de i högtalarna att det hänt en olycka att polis och ambulans var på väg, att det larmat. Mamma gick in på dator och kollade vad som händer, först stod det bara att det var en olycka inte vad som hänt. Lite senare stod det att någon blivit på eller överkörd. Åhh. Vi skullle ju på disco i Kögeröd. Vet inte om vi hinner det. Bussen går egntligen 17.48 men vi kanske får ta den nästa timme istället. tror att det kanske blir disco annars för vi stanna hemma och gå på det imorgon.. Lite små irriterad.     

 

 

inte bild från idag. 

Av Emelie Sjöberg - 3 maj 2013 09:51

Äntligen klar med alla nationella prov för i år. Bara muntliga kvar. Men det är inte så himla jobbigt. Nöjd med detta provet också. Satt imte kvar till sist. Men jag kunde svara på allt. Kort dag idag. Sen kommer Maria. YIPPI. SÅ GLAD. Blir nog disco idag.^^

Ovido - Quiz & Flashcards