emelielina

Alla inlägg den 11 maj 2013

Av Emelie Sjöberg - 11 maj 2013 23:13

Ja, som ni kanske såg bloggade Jonna innan. Hehe. Jävla cp. Jonnaboy.
Haft världens underbaraste dagar. Sov ju hos Jonna med Steffi. Yaay. Vi alla drömde om världens grymmaste saker. Läskigaste av allt var att när jag drömde att Jonna stirrade på mej vaknade jag så låg hon och stirrade på mej.. :O
Efter vi ätit frukost, och fixat oss cyklade vi till kiosken. Köpte mjukglass. MUMS. Riktigt jävla gott. När vi drog hemåt råkade vi cykla över en humla. Vi tyckte synd om den för att den behövde lida. Så vi dödade den. Och sedan begravde den.. Hihi. Sedan gick vi upp i en typ skog med lite träd. Sen bestämde vi oss för att vi skulle ha picknick där senare. Så blev det. Vi cyklade till Konsum handlade ballerina, singoalla kex och melon. Efter en timme kanske stack vi dit igen, med all vår packning. När vi ätit upp allt 'lekte' vi. Sprang runt där klättrade över en bäck. Dansade till gentleman. Sedan hoppade en groda fram. Jag är livrädd för grodor. Jag började skrika, Jonna sprang efter den och ville döda den men den hoppade i vattnet. Så skulle hon kasta en pinne på den så kom en till groda fram så hade hon två att döda. Jag stod med Steffi och skrev: Mamma?! Jävla grodor dö! Steffi skrattade bara åt mej. Jonna klättrade över bäcken igen. Då kom den tredje grodan fram. Vid hennes sko hon börja skrika. Vi gick bort där ifrån. Klättrade på stenar lite längre bort. Sedan gick vi till en damm. Är vi gick för att hämta. Våra saker för att cykla hem var en groda precis där. Jag ser den skriker och sedan börjar jag gråta. Steffi garvar åt mej. Jag ber Jonna att jaga bort den. Hon kastar en bit planka på dej, den hoppar rätt ner i dammen typ tre meter ner från backen vi stod på. Älskar er tjejer. Jag'hjärta'Er!

Av Emelie Sjöberg - 11 maj 2013 20:01

Amen hallåja alla! Jonnaboy här!
Vad gör ni alla? Själv sitter jag här i sängen å har tagit Emelies mobil? så ja ville bara veta som att alla vet att jag (jonna) är kung å jag är bäst! Ps steffi är oxå bäst? puss å hej.

Ovido - Quiz & Flashcards