emelielina

Alla inlägg under maj 2013

Av Emelie Sjöberg - 11 maj 2013 23:13

Ja, som ni kanske såg bloggade Jonna innan. Hehe. Jävla cp. Jonnaboy.
Haft världens underbaraste dagar. Sov ju hos Jonna med Steffi. Yaay. Vi alla drömde om världens grymmaste saker. Läskigaste av allt var att när jag drömde att Jonna stirrade på mej vaknade jag så låg hon och stirrade på mej.. :O
Efter vi ätit frukost, och fixat oss cyklade vi till kiosken. Köpte mjukglass. MUMS. Riktigt jävla gott. När vi drog hemåt råkade vi cykla över en humla. Vi tyckte synd om den för att den behövde lida. Så vi dödade den. Och sedan begravde den.. Hihi. Sedan gick vi upp i en typ skog med lite träd. Sen bestämde vi oss för att vi skulle ha picknick där senare. Så blev det. Vi cyklade till Konsum handlade ballerina, singoalla kex och melon. Efter en timme kanske stack vi dit igen, med all vår packning. När vi ätit upp allt 'lekte' vi. Sprang runt där klättrade över en bäck. Dansade till gentleman. Sedan hoppade en groda fram. Jag är livrädd för grodor. Jag började skrika, Jonna sprang efter den och ville döda den men den hoppade i vattnet. Så skulle hon kasta en pinne på den så kom en till groda fram så hade hon två att döda. Jag stod med Steffi och skrev: Mamma?! Jävla grodor dö! Steffi skrattade bara åt mej. Jonna klättrade över bäcken igen. Då kom den tredje grodan fram. Vid hennes sko hon börja skrika. Vi gick bort där ifrån. Klättrade på stenar lite längre bort. Sedan gick vi till en damm. Är vi gick för att hämta. Våra saker för att cykla hem var en groda precis där. Jag ser den skriker och sedan börjar jag gråta. Steffi garvar åt mej. Jag ber Jonna att jaga bort den. Hon kastar en bit planka på dej, den hoppar rätt ner i dammen typ tre meter ner från backen vi stod på. Älskar er tjejer. Jag'hjärta'Er!

Av Emelie Sjöberg - 11 maj 2013 20:01

Amen hallåja alla! Jonnaboy här!
Vad gör ni alla? Själv sitter jag här i sängen å har tagit Emelies mobil? så ja ville bara veta som att alla vet att jag (jonna) är kung å jag är bäst! Ps steffi är oxå bäst? puss å hej.

Av Emelie Sjöberg - 10 maj 2013 20:28

Hallå.
Nu är vi i Kågeröd. Har ätit. Sprungit ut en gata bort för att Jonna behövde internet.
Jonna tog min mobil och jag anföll henne. Hehe. Slutade med att Jonna dog i garv. För att hon trodde att någon fes. Vi alla började skratta för att hon sa ordet tutte. Sedan anföll jag henne igen. Älskar er!

Av Emelie Sjöberg - 10 maj 2013 12:55

Det blev badet. Jag vet inte riktigt om några fler än jag, Jonna och Steffi skulle med. Eller jo, min syster och hennes kompisar ska ju också med. Fast jag tar bussen in dit och de cyklar. Jag ska först till Steffi. Sen vet jag inte om vi får skjuts dit, går eller lånar hennes brors cykel. Lite senare ska vi till Kögeröd, till Jonna. 

Har nästan packat klart nu! 

Bilder jag lagt upp tidigare men hade inga fler på oss på datorn.   

   

 

Av Emelie Sjöberg - 10 maj 2013 10:51

Godmorgon som sagt.. Idag ska jag till Billesholm igen! Men idag ska jag sova i Kögeröd. Hos Jonna. Vet inte om Steffi också ska sova där. Tror det inte säkert. Innan jag ska dit iallafall ska jag städa mitt rum. Måste ju packa också. Tror inte att jag ska ta täcke och såndant med mej. Min syster ska också till Billesholm idag. Fast hon ska bada. Fy fan vad kul. jag vill också bada, ska fråga om Jonna och Steffi kanske också vill bada!  

HAhah hittade en riktigt söt smile,  
Lite bilder från de dagar vi kollade på fotboll. 

 

                   

Av Emelie Sjöberg - 9 maj 2013 23:28

Hej, nu är det fjärde gången jag skriver om detta. Min mobil är kass på det. Lack. Jaja. Hej. Det blev Billesholm igår ändå. Skulle egentligen bara vara med Jonna och Steffi men fick sova där också. Yaay. Haft väldigt kul dessa dagarna. Kollade på fotbolls match. Igår var vi riktiga tjockisar. När vi började göra vid oss för att sova kollade vi på 'Jag saknar dig' sett den innan. När jag var riktigt trött sa jag godnatt till Jonna som redan halv sov. 'Godnatt min ängel, jag älskar dej.' Pussade henne på kinden. Steffi fortsatt att kolla på filmen. Jag gick ner på golvet och lade mej där. Somnade med min hand i Jonnas. Mysigt.^^ Vi vaknade vid nio. Jag vaknade först, Jonna sedan pch sist Steffi. Till frukost åt vi typ bacon, korv, bullar och annat. Klockan elva skulle vi på en fotbolls match. Vi har tagit 1488 bilder på två dagar. Bara på fotboll. Efter matchen väntade vi på Emil när han duschade. Vi såg en larv som Jonna senare dödade.. För att hon träffade den med en boll.. När Emil kom stack jag, Jonna och Steffi och köpte glass. Mums. Sedan drog vi till skolan igen för att vara med Emil och Tobbe. Då vi spelade lite fotboll. Steffis pappa kom med andra skor till henne. Vi åkte med hem för de skulle byta till shorts. Vi skjuts tillbaka. Möte upp de två igen. Min mamma och syster kom med shorts till mej. Efter ett dag började det regna lite.. Då bestämde vi oss för att börka gå hem. När vi gått igenom gatan där Emil bor och de gått in började det piss regna! Vi hade bara shorts på oss. Alla med vita tröjor. Slutade inte så bra. Steffis mamma kom om hämtade oss vi Västergatan. När vi kom hem till henne klädde vi om till torra kläder. Sedan åt vi. Jag och Jonna åt som om vi inte ätit på 100 år. När vi ätit skulle Jonna hem för att hon skulle iväg. Kag och Steffi skulle senare träffa Cim och Benne. Vi fick tjata om att få låna hennes brors cykel i typ en timme. Åhh. Till slut fick vi skjuts av någon som var hoa de. När vi kom till skolan såg vi Emil och Tobbe. Lite senare kom Cim och Benne. Emil och Tobbe spelade fotboll. Cim och Benne var väldigt tysta först. Fattade inte varför. Dagen slutade med Egopics.. på oss alla.                     

Av Emelie Sjöberg - 8 maj 2013 14:52

Skulle egentligen sova i Billesholm idag. Men nej. Det blev ändrat i sista sekund. Kul. Helt förstörd. Nu är det bara till att packa upp allt igen. Inte ett piss att gör idag. Rastlös. Nästan synd om mej själv;)

Av Emelie Sjöberg - 7 maj 2013 22:11

Hej. Har inte hittat tid till skriva något inlägg idag. Men nu gör jag det. Har varit i skolan som vanligt idag. Tråkigt dag. Vi fick veta våra nya klasser. Ganska nöjd. Idrotten var okej. Hade friidrott. Jag vet inte riktigt vart jag ska ha min ansats när jag ska hoppa. Efter skolan gick jag hem till min familj. Pappa skulle få besök vid tre. Jag drog till Isabella vid halv fyra. Vi skulle till kyrkan. Cykla dit. Yay. Jag cyklade på hennes camping cykel. Skruttig bang bang Bettan. Och hon på min. I kyrkan körde vi fem kamp. Jag, Robin och Tilda var i samma lag. När jag och Isabella cyklat hem hade jag inget att göra. Gick bort till Ebba. Min underbara granne. Hon är fyra år gammal. Världens sötaste unge. Vi kollade på någon Barbie film. Efter det gick vi hem till mej åt. Sedan hoppade ho studs matta. Imorgon tror jag att jag ska sova i Billesholm. Snapchata mej? Emeliiiiiiiie
Godnatt. ;*

Ovido - Quiz & Flashcards