emelielina

Alla inlägg under maj 2013

Av Emelie Sjöberg - 24 maj 2013 14:33

Heejhopp allihopa. Emelie har glömt sin iPad hos mig så ja tänkte skriva ett blogginlägg! Haha det var första gången jag skrev blogginlägg om någon vill veta. Men Jaha. På söndag är det 1 månad med min fina älskling! Du är världens finaste glöm inte det. Jag skulle igentligen på ekebydiscot men NEEEJ någon jävel har smittat mig så nu är jag sjuk.. HAAATAR FOLK SOM SMITTAR MIG.
Men jaja kommer säkert fler disco. Känner mig som en riktigt bloggare nu asså. Jag känner mig så wow uttråkad . Så kika gärna mig : jonna2000 . Jag gillar ordet wow. Fråga mig inte varför , vill inte svara på frågor. Hatar frågor . Det ställer man barA i skolan. ÅH nej jag skojade jag älskar att svara på frågor.... JAG HATAR ORDET HEHE om ni nu bryr er då. Ojoj nu tror ni säkert att jag e konstig men det e jag inte. Ooooh hatar denna dagen. Värsta i hela mitt liv. Den skulle bli perfekt men nej en jävel har förstört allt.. Den som smittade mig kan fan dra åt helvete. Åh hatar dej. Inte för jag vet vem du e men jajajjajsjja. Men puss hej jag älskar dig Emelie <3 //Jonna

Av Emelie Sjöberg - 23 maj 2013 07:39

Haaaalllllloooooojjjj.
Idag är det sån lilla dm uttagning.
Jag ska satsa på längd hopp.
Har packat klart maten.
Jag sla cykla dit. Måste dra nu.
Ses!

Av Emelie Sjöberg - 22 maj 2013 13:07

Tjenis tjenis Tishan och Isak här vi har snott Emelies mobil hon och isabella ser ut som idioter när dom målar. Vi har har trä slöjd

Hej då! :D

Av Emelie Sjöberg - 21 maj 2013 21:27

Hej hej. Känner att jag börjar bli dåligt på att skriva. Det vill ja inte. Finner bar aingem tid till det. Åhh. Idag har jag varit i Billesholm med Christina för att träffa Benne och Cim. MIn klocka ringde 08.50 idag. stängde av den ganska fort. Sedan gick jag in i duschen, gjorde vid mej. Väckte Christina. Det var jobbigt. hon var väldigt seg. jag var klart vid elva. fick damp på henne och gick hem till henne. vid tolv var vi i Billesholm. Vi fick vänta på dem ett tag. Vi gick runder lite, då vi hörde någon konstigt man gå och skrik sjunga. haha. vi filmade han. Sedan fick vi leta efter Cim och Benne. vi mötes på fotbollsplanen. I början var allt seg och spänt. efter ett tag blev det mer chill. Vi har gått runt i typ hela Billesholm. En riktigt grym dag. Cim och Benne hade träning vid halv sex, då kollade jag och Christina på den det regnade. Christina åkte hem kvart i sju jag stannade till hel. Nu är jag hemma och har gjort läxan, ätit, duschat. 

     

Av Emelie Sjöberg - 20 maj 2013 20:37

Tjänis. 

Idag efter skolan gick jag och Christina hem till mej, först gjorde vi inte så mycket. vi snackade lite med Jonna. Sedan åt vi. Efter det städade vi på mitt rum. rätt kul. När hon skulle hem skulle vi äta. Väla var de som gällde efter maten, vi kollade på avslutnings kläder till Frida. Det fanns inte i hennes storlek där så vi åkte till familia. Jag och Frida fick skratt anfall inne på skopunkten. haha. Mamma tyckte nog att vi var jobbiga. vi gick runt och skrattade sönder, vi agerade som tvillingar. Älskar dej! Imorgon ska jag till Billesholm med Christina och träffa Benne.  Och Cim också. det blir nog kult. vi har studiedag 

 

 

 

 

Av Emelie Sjöberg - 19 maj 2013 20:06

Tjänis. 

Jag tänkte bara lägga upp bilder på vår grillfest. Det var riktigt kul. Vi grillade i Billesholm. Vid någon konstig skog. Efter ett tag solade.               

 

Av Emelie Sjöberg - 18 maj 2013 22:09

Hejhej. Här sitter jag utanför tältet helt ensam. Jonna och Steffi sitter inne i det. De skulle skydda sig från mygg. Själv sitter jag bara och tänker. Kollar lite på solnedgången.
Skriver om hur grillningen gick imorgon.

Av Emelie Sjöberg - 18 maj 2013 13:30

TJA!
Idag är det gillfest som gäller. Yaaay!
Jag har fixat allt utom sallad. Vi ska grilla i Billesholm, men sova i Kågeröd. Tälta. Detta kommer att bli en riktigt kul dag! Vet inte riktigt när vi ska ses. Ska snart ringa Steffi!

Ovido - Quiz & Flashcards