emelielina

Alla inlägg under april 2013

Av Emelie Sjöberg - 25 april 2013 17:45

Yeey, äntligen sätt filmen upp. Har inte hittat den förut. Såg den med Isabella precis, mysig torsdag skulle egentligen till Billesholm för att titta på min systers träning vilket jag ångrar nu att jag inte följde med på.. Men spela roll har myigt med Issa istället. Käkade nyss Daimchokladbollar. hihi.. igen.   Filmen var riktigt jävla bra. Den är sedan 2009 har aldrig sätt den se värd.     

 

 

 

Av Emelie Sjöberg - 24 april 2013 20:28

HEMMA!   Tränings värk..   

Igår och idag har jag och Isabella varit ut och tagit lite bilder på kultur och natur.   

Kanske inte men lite blommor och sådant. Idag var vi bara på ett ställe men vi var med Lulzim och Aulon. Sjukt kul. 

 

 

           

 

     

Av Emelie Sjöberg - 24 april 2013 15:20

Dagen började med Kemi. Där vi skulle blanda pulver med ättika, jod och rödkålssaft. Det var bara jag och Arvid i vår grupp idag för Melida var sjuk. Vi satt på samma bord som Isabella, Tishan, Linnea och Albina. Sist idag hade vi trä slöjd där vi ska typ göra om något till något nytt eller bara finare. Roligaste trädsjöldslektionen någonsin. Jag är tydligen bra på såna saker. Vilket jag inte visste. Jag, Isabella och Isak ska gör om en lådbil till en finare och laga den lite. Vi ska ha två sätten istället för ett som det bara var. jag rev ner det gammla sättet. Med lite extra våld..         

 

 

 

 

 

 

                             

Av Emelie Sjöberg - 23 april 2013 20:34

Ja,kyrkan. Idag klättrade vi i kyrktornet. Det var riktigt kul. Gjort det många gånger tidigare, men alltid lika kul. Jag, Robin och Isabella klättrade tillsammans. Det var Isabella's första gång.   

Jag och Isabella gick hem sedan, vi tog lite omvägar för att ta lite bilder. Bilderna kommer imorgon.

 Ännu en grym dag.   


             

Av Emelie Sjöberg - 23 april 2013 15:01

Tjockar mej med Isabella. Mys. Pappa kom hem med daimchokladbollar. MUMS  Snart är det kyrkan som gäller.   

 

   

Av Emelie Sjöberg - 22 april 2013 18:41

Stor städat mitt rum idag.   Känner mej riktigt duktig.   

Har damsugat, dammat, trokat av hyllor. Så stolt. Kom hem från Emelie och hade inte ett piss att göra. Frida städade sitt rum och började jag också. Sjukt kul, älskar att städa. Bara för att fördriva tiden och att jag blir så nöjd efteråt.   

 

 

Ostädat


  

Städat


Av Emelie Sjöberg - 21 april 2013 21:30

Riktigt jävla grym dag. Cyklat till Billesholm med Arbresha för att vara med Max & Cim. Vi gjorde inte så mycket, det tog trehundar år för dem att komma och möta upp oss. Vi gick och handlade något att dricka. Sedan gick vi typ igenom hela Billesholm. När Max skulle äta gick Cim hem till sig för att hämta en fotboll. Medans han gjorde det satt jag och Arbresha bara ner på en gräsmatta. Det tog inte så långtid för Cim att hämta bollen. När han kom tillbaks spleade vi lite fotboll. Efter Max ätit kom han och vi spelade även då fotboll. Jag och Arbresha är bäst på att få ner bollen i bäcken. Hihi. Grym dag.   

 

 

Masserade också både Max och Cim.. 

Av Emelie Sjöberg - 21 april 2013 10:17

Godmogon! Inatt gick jag in till Frida och Moa bara för att sitta där. det slutatde med att jag somnade där också. Det var riktgit mysigt. JAg vaknade av att dem satt vid Tv:en och skrattade, jag ttrodde att de var på mitt rum. Jag gick upp så tittade vi lite på Peter Pan. Sedan gick vi in på deras erum igen, slogs lite på skoj, Frida och Moa killade mej. Idag ska jag och Arbresha cykla till Billesholm.   

 

 

 

MOA :*

 

Mina fina 'modeler' 

 

Så här fint sov vi. 

 

KRIG

Presentation


Born to die

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<<
April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards